تمام کسانی که عاشق فست فود و برگرها هستند و حتی کسانی که همبرگر را به عنوان یک غذای تفننی و ناسالم قلمداد می‌کنند، می‌توانند با یادگیری دستور تهیه همبرگرآمریکایی و البته نکات مهمی که برای پخت یک برگر لذیذ وجود ارد، تجربه جدید و شگفت انگیزی برای خود و دیگران رقم بزنند. تهیه انواع برگرها در خانه کار بسیار راحتی است و مزیت درست کردن یک برگر خانگی اطمینان پیدا کردن از سالم بودن آن در مقابل برگرهای بازاری است. همچنین نکاتی مهمی برای تهیه یک برگر ترد و خوشمزه وجود دارد که در این دستور خواهید آموخت.

یک همبرگر خوشمزه خانگی کاملا متفاوت

درست کردن این نوع برگر کار بسیار آسانی است، تنها نکاتی برای تهیه آن وجود دارد که توصیه می‌کنیم این موارد را در قسمت نکات مطالعه فرمائید. ابتدا باید به این نکته توجه کنید که کیفیت همبرگر شما بسیار به کیفیت و تازگی گوشت بستگی دارد. برای تهیه این همبرگر بهتر است یک کیلو گوشت چرخ کرده شامل ۸۰۰ گرم گوشت و ۲۰۰ گرم چربی باشد. پیاز را رنده یا بصورت نگینی ریز خرد کنید. اگر از پیاز رنده شده استفاده می‌کنید آب آن را بگیرید. پیاز، جعفری خرد شده، فلفل سیاه یا سفید را با هم خوب مخلوط کنید. سپس آن‌ها را به همراه آب سرد به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و گوشت را ورز دهید. توجه داشته باشید گوشت را به اندازه‌ای ورز دهید که با سایر مواد مخلوط شود، زیاد ورز دادن گوشت باعث سفت شدن همبرگر می‌شود. گوشت را به ۶ تکه مساوی تقسیم کنید. سپس قسمت‌های گوشت را به شکل همبرگر فرم دهید. وسط همبرگرها را کمی با انگشت گود کنید. این کار باعث می‌شود پخت یکدست‌تری داشته باشد. همبرگرها باید به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت کنند.

انسان می‌تواند بدون کشتن حیوانات برای غذا زندگی کند و سالم بماند؛ بنابراین، اگر او گوشت بخورد، زندگی حیوانات را تنها به خاطر اشتهای خود از آن‌ها می‌گیرد

لئو تولستوی

مهم‌ترین نکته در تهیه همبرگر اضافه نکردن نمک در مایه گوشت است. اضافه کردن نمک به گوشت باعث می‌شود که آب بین بافتی و پروتئین گوشت از بین برود و همبرگر حالت ترد و آبدار خود را از دست بدهد. پس حتما توجه داشته باشید که قبل از طبخ همبرگر روی آن نمک بپاشید.اگر همبرگرها را درون روغن سرخ می‌کنید، می‌بایست حرارت یکسان و ملایم باشد. زیاد بودن حرارت باعث سوخته شدن همبرگر و کم بودن حرارت باعث عدم پخت کامل آن می‌شود.
از ورز دادن زیاد گوشت بپرهیزید. این امر باعث از دست رفتن آب گوشت و سفت شدن آن می‌شود.تمام موادی که به گوشت اضافه می‌کنید باید حتما سرد باشد.اگر همبرگر را درون روغن سرخ می‌کنید از فشار آوردن روی آن اجتناب کنید.

دیدگاه خود را ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.